usaid logo usaid logo

Programi i USAID-it pėr mbėshtetjen e drejtėsisė nė Kosovė lansoi garėn pėr ilustrimin e librave

Programi për mbështetje drejtësisë në Kosovë i USAID hapi konkursin për artistët e rinj për ilustrim të librave për fëmijë me tematikë fushën e drejtësisë.

Gara ka për qëllim përzgjedhjen e punimeve më të mira për shtypjen e tyre dhe shpërndarjen tek nxënësit e klasëve të dyta dhe treta të shkollave fillore në Kosovë. Qëllimi kryesor i projektit është ngritja e vetëdijes ndër moshat e reja mbi rolin që luan zbatimi i ligjit në Kosovë.

Gara do të jetë e hapur deri më 20.04.2010.

Për më shumë detaje rreth konkursit, ju lutemi vizitoni faqen në vijim!