usaid logo usaid logo

PJK i mirėpriti nė Kosovė dy ekspert nga DLA Piper

 

PJK i mirëpriti në Kosovë dy ekspert nga DLA Piper. Profesor Sheldon Krantz dhe Kathy J. Owen do të punojnë me KLP në ndërtimin e kapaciteteve të trajnerëveOAK si dhe një rishikim të rregullave disiplinorekomisionit.