usaid logo usaid logo

PJK trajnon ekspertat e OAK-sė

 

Si pjesë e PJK, më datë 14 qershor 2012, NCSC organizoi trajnim me Profesorin Sheldon Krantz dhe Kathy J. Owen, të dy ekspertë të DLA Piper. Ekspertët trajnuan ekspertët vendor të OAK-së mbi metodologjinë moderne të ligjerimit. Ata së bashku diskutuan përdorimin e video incizimeve, punës në grupe, simulimit të roleve dhe rasteve të studimit si teknika të dobishme në trajnime.


Grupi i ekspertëve të OAK dhe NCSC pjesëmarrës në trajnimin e datës 14 qershor 2012