usaid logo usaid logo

PJK vazhdon me trajnimin e ekspertėve te OAK-sė

Si pjesë e PJK, më datë 15 qershor 2012, NCSC e mbajti trajnimin e dytë me ekspertët e DLA Piper, Profesor Sheldon Krantz dhe Kathy J. Owen. Ekspertët i trajnuan trajnuesit e OAK-së mbi metodologjinë moderne të ligjërimit. Ata diskutuan përparësitë e përdorimit të teknikave interaktive gjatë trajnimeve.

Grupi i ekspertëve të OAK dhe NCSC pjesëmarrës në trajnimin e datës 15 qershor 2012.