usaid logo usaid logo

Takimi nė mes tė ekspertėve tė DLA Piper me anėtarėt e zgjedhur tė Komiteteve tė OAK-sė pėr Etikė dhe Disiplinė.


Më 18 qershor 2012, NCSC organizoi një takim në mes të ekspertëve të DLA Piper, Profesor Sheldon Krantz, Kathy J. Owen dhe Peter Lindau, me anëtarët e zgjedhur të Komiteteve të OAK-së për Etikë dhe Disiplinë.

Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës dhe Profesor Sheldon Krantz, ekspert i DLA Piper


Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës dhe Kathy J. Owen, eksperte e DLA Piper


Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës dhe Peter Lindau, ekspert i DLA Piper