usaid logo usaid logo

Komiteti pėr AVLO i OAK-sė mban takimin nė zyret e NCSC-sė

Më 19 qershor 2012, NCSC organizoi takimin në mes të ekspertëve të DLA Piper, Profesor Sheldon Krantz, Kathy J. Owen dhe  Peter Lindau me anëtarët e Komitetit për AVLO të OAK-së.