usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Gjilan

Me 25 Qershor 2012, NCSC dhe OAK organizojnë edhe nji takim te përbashkët Gjykata Avokatë në Regjionin e Gjilanit.