usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Mitrovicė

Me 28 Qershor 2012, NCSC dhe OAK organizojnë edhe nji takim te përbashkët Gjykata Avokatë në Regjionin e Mitrovicës.