usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Pejė

Me 10 Korrik 2012, NCSC dhe OAK organizojnë edhe nji takim te përbashkët Gjykata Avokatë në Regjionin e Pejës.