usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Prizren

Me 12 Korrik 2012, NCSC dhe OAK organizojnë edhe nji takim te përbashkët Gjykata Avokatë në Regjionin e Prizrenit.