usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Prishtinė

Me 24 Korrik 2012, NCSC dhe OAK organizojnë edhe nji takim te përbashkët Gjykata, Prokuror dhe Avokatë në Regjionin e Prishtinës.