usaid logo usaid logo

NCSC dhe OAK-ja organizuan trajnim pėr hartim tė raporteve

Me 01 Gusht , 2012 NCSC dhe OAK-ja organizuan trajnim për administratorët e degëve regjionale të OAK-së me temën "Hartimi i raporteve".