usaid logo usaid logo

NCSC dhe OAK u takua me pėrfaqėsuesin e kompanisė SpartanSoft

Më 14 gusht 2012, NCSC u takua me përfaqësuesin e kompanisë SpartanSoft me të cilin diskutoi përdorimin e bazës së të dhënave të OAK për AVLO dhe rastet disiplinore si dhe përmirësimet e mundshme për funksionalizimin e plotë të saj.