usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata - Avokatė, Gjilan

Me 06 Shtator  2012, NCSC dhe OAK organizuan  edhe një takim te përbashkët Gjykata - Avokatë në Regjionin e Gjilanit. Po ashtu prezent në takim kanë qenë edhe përfaqësuesit e prokurorisë dhe policisë së regjionit të Gjilanit.