usaid logo usaid logo

NCSC dhe Fakulteti Juridik i Universitetit tė Prishtinės (FJUP) organizojnė punėtori me katedrat e nivelit master

Prof. Kevin Ruser nga Universiteti i Nebraska, Shefi i zyrës së NCSC Harold D. Dampier, Jr. dhe prof. Rexhep Murati nga FJUP hapin punëtorinë

Pjesëmarrësit diskutojnë propozimin për themelimin e zyrës së studimeve klinike

Pjesëmarrësit diskutojnë mbi teknikat e mësimdhënies klinike

Pjesëmarrësit diskutojnë mbi objektivat dhe rezultatet e lëndëve klinike

 

Foto grupore e pjesëmarrësve