usaid logo usaid logo

NCSC dhe OAK organizojnė trajnim pėr Administratorėt e Degėve Regjionale

Më 25 shtator 2012, NCSC dhe OAK organizuan trajnim për të gjithë administratorët Degëve Regjionale të OAK-së.Trajnimi u përqendrua në "Rolin dhe detyrat e administratorit të Degës Regjionale". Prezantimi u dha nga administratorët e degës regjionale të Prishtinës dhe Prizrenit.