usaid logo usaid logo

NCSC organizoj takim nė mes tė kryetarit tė Odes se Avokateve tė Kosovės dhe kryetares se Odes se Noterėve tė Kosovės.

NCSC organizoj takim në mes të kryetarit të Odes se Avokateve të Kosoves  dhe kryetares se Odes se Noterëve të Kosovës. Pjesmarres në takim ishin edhe ekspertet zvicerran nga IHN and disa avokat të Odes se Avokatëve të Kosovës. Ky ishte takimi i parë njoftues në mes të ketyre dy institucioneve. Takimi u fokusua kryesisht në bashkëpunimin e ndërsjellte në mes të këtyre dy institucioneve.