usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Prishtinė

Me 18 Shtator  2012, NCSC dhe OAK organizuan  edhe një takim te përbashkët Gjykata - Avokatë në Regjionin e Prishtinës. Po ashtu prezent në takim kanë qenë edhe përfaqësuesit e prokurorisë dhe policisë së regjionit të Prishtinës.