usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Pejė

Me 26 Shtator 2012, NCSC dhe OAK organizuan edhe një takim te përbashkët Gjykata - Avokatë në Regjionin e Pejës. Po ashtu prezent në takim ka qenë edhe ndërmjetsuesi i Qendrës për ndermjetësim i regjionit të Pejës