usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Mitrovicė

Me 27 Shtator 2012, NCSC dhe OAK organizuan edhe një takim te përbashkët Gjykata - Avokatë në Regjionin e Mitrovicës. Po ashtu prezent në takim kanë qenë edhe përfaqësuesit e prokurorisë dhe policisë së regjionit të Mitrovicës.