usaid logo usaid logo

Takimi “Seria e Paneleve Profesionale ”, NCSC dhe Qendra e Karrierės e Fakultetit Juridik tė UP

Me 28 shtator 2012, NCSC dhe Qendra e Karrierës e Fakultetit Juridik të UP ka iniciuar takimin e parë  “Seria e Paneleve Profesionale”. Paneli (gjyqtari Florent Latifi, prokurori Elez Blakaj dhe Besim Morina, Udhëheqës i Programit Fillestar për Arsimim Ligjor, Instituti Gjyqësor i Kosovës) kanë diskutuar “Si të bëhësh një gjyqtar apo prokuror i suksesshëm në Kosovë?”. Pjesmarrës në këtë takim ishin studentët e Fakultetit Juridik të UP, nga niveli master dhe baqellor.