usaid logo usaid logo

OAK dhe NCSC organizojnė takimin me donator.

Më datë 10 tetor 2012 OAK me mbeshtetjen e NCSC ka organizuar takimin e dytë me donator. Pjesmarrës në këtë takim ishin perfaqesues nga UNICEF, OSBE and PILPG.