usaid logo usaid logo

Takimi “Seria e Paneleve Profesionale ”, NCSC dhe Qendra e Karrierės e Fakultetit Juridik tė UP.

Besim Morina (IGJK) dhe Florije Manaj (NCSC)

Me 16 tetor 2012, NCSC dhe Qendra e Karrierës e Fakultetit Juridik të UP organizuan takimin e dytë “Seria e Paneleve Profesionale”. Besim Morina, Udhëheqës i Programit Fillestar për Arsimim Ligjor, Instituti Gjyqësor i Kosovës diskutoj temën “Si të bëhësh një gjyqtar apo prokuror në Kosovë?”. Pjesmarrës në këtë takim ishin studentët e Fakultetit Juridik të UP, nga niveli master dhe baqellor.