usaid logo usaid logo

Nėnshkruhet Memorandum i Mirėkuptimit nė mes tė Odės sė Avokatėve tė Kosovės dhe Institutit Gjyqėsor tė Kosovės

Kryesuesi i Bordit të IGJK-së dhe njëherësh Kryetari i Gjykatës Supreme të Kosovës z. Fejzulla
Hasani dhe Kryetari i OAK, z. Ibrahim Dobruna nënshkruajnë Memorandumin e Mirëkuptimit.

Pjesëmarrësit në ceremoninë e nënshkrimit (nga e majta në të djathtë): Lavdim Krasniqi, Drejtori
Ekzekutiv i IGJK-së, Fejzullah Hasani, Kryetari i Gjykatës Supreme, Harold D. Dampier, Jr.,
Shefi i zyrës së NCSC, Ibrahim Dobruna, Kryetar i OAK-së dhe Yll Zekaj, Drejtori Ekzekutiv i
OAK-së.

Sot, më 17 tetor 2012, Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK) dhe Instituti Gjyqësor i
Kosovës (IGJK) nënshkruan Memorandum të Mirëkuptimit i cili ka për qëllim themelimin
e bashkëpunimit në mes të OAK dhe IGJK, për mundësimin e shkëmbimit të kapaciteteve
profesionale dhe praktikave më të mira të ndërsjella.