usaid logo usaid logo

NCSC dhe OAK organizojnė trajnim pėr Administratorėt e Degėve Regjionale

Më 24 tetor 2012, NCSC dhe OAK organizuan trajnim për të gjithë administratorët e Degëve Regjionale të OAK-së.Trajnimi u përqendrua në "Rolin dhe detyrat e administratorit të Degës Regjionale". Prezantimi u dha nga administratorët e degës regjionale të Ferizajit, Gjilanit dhe Mitrovicës.