usaid logo usaid logo

Takimi “Seria e Paneleve Profesionale ”, NCSC dhe Qendra e Karrierės e Fakultetit Juridik tė UP.

Me 6 nentor 2012, NCSC dhe Qendra e Karrierës e Fakultetit Juridik të UP organizuan takimin e tretë “Seria e Paneleve Profesionale”. Stafi I NCSC-së (Florije Manaj-Zogaj dhe Venera Ramaj), diskutuan temën “Si të fillosh një karrier të suksesshme?” ku objektivat kryesore ishin si të shkruajmë një CV, leter motivimi dhe procesi i përgatitjes për intervistë. Pjesmarrës në këtë takim ishin studentët e Fakultetit Juridik të UP, nga niveli master dhe baqellor.