usaid logo usaid logo

NCSC dhe OAK organizojnė trajnim pėr Administratorėt e Degėve Regjionale.

Më 8 nëntor 2012, NCSC dhe AKK organizon trajnim për administratorët e Degëve Rajonale të OAK-së.Trajnimi u përqëndrua në "Udhëzimet Financiare për administratorët e Degëve Rajonale". Prezantimi është dhënë nga Zyrtarja i Financave OAK-së.