usaid logo usaid logo

Takimi “Seria e Paneleve Profesionale ”, NCSC dhe Qendra e Karrierės e Fakultetit Juridik tė UP.

Me 20 nentor 2012, NCSC dhe Qendra e Karrierës e Fakultetit Juridik të UP-së organizoi takimin e katërt nga “Seria e Paneleve Profesionale”. Paneli (Avokati Adem Vokshi, Noteri Safedin Blakaj, Drejtori Ekzekutiv i OAK-së Yll Zekaj dhe përfaqësuesei I IHN-së në Kosovë Bashkim Preteni) kanë diskutuar “Si të bëhësh një avokat ose noter në Kosovë?”. Pjesmarrës në këtë takim ishin studentët e Fakultetit Juridik të UP, nga niveli master dhe baqellor.