usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Prizren.

Me 4 Dhjetor 2012, NCSC dhe OAK organizuan edhe një takim te përbashkët Gjykata - Avokatë në Regjionin e Prizrenit. Po ashtu prezent në takim kanë qenë edhe përfaqësuesit e prokurorisë së regjionit të Prizrenit.