usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Pejė.

Me 10 Dhjetor 2012, NCSC dhe OAK organizuan edhe një takim te përbashkët Gjykata - Avokatë në Regjionin e Pejës.