usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Gjilan.

Me 17 Dhjetor, 2012, NCSC dhe OAK organizuan edhe një takim te përbashkët Gjykata - Avokatë në Regjionin e Gjilanit. Po ashtu prezent në takim kanë qenë edhe përfaqësuesit e prokurorisë dhe policisë së regjionit të Gjilanit.