usaid logo usaid logo

Oda e Avokatėve tė Kosovės dhe Programi pėr Juristėt nė Kosovė organizojnė trajnim me avokatėt nga komunitetet jo – shumicė

Më 29 Janar 2013 Programi për Juristët në Kosovë (PJK - NCSC ) dhe Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK) organizuan trajnimin me avokatët nga komunitetet jo – shumicë, me temën “Procedura sipas Ankesës”.