usaid logo usaid logo

Oda e Avokatėve tė Kosovės dhe Programi pėr Juristėt nė Kosovė fillojnė implementimin e planit tė punės pėr vitin 2013 tė Komitetin pėr ēėshtje gjinore dhe pakica

Më 12 Shkurt 2013 Programi për Juristët në Kosovë (PJK - NCSC ) dhe Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK) organizuan punetori me Komitetin për çështje gjinore dhe pakica. Pjesëmarrsit e punëtorisë u trajnuan nga Shefi i PJK Harold D. Dampier, Jr. në implementimin e planit të punës. Gjatë trajnimit për të gjitha aktivitetet e planit të punës u caktuan udheheqësit. Të gjithë pjesëmarrësit ishin entuziast dhe optimist që të gjitha qëllimet e parapara në vitin 2013 do të arrihen.