usaid logo usaid logo

Programi pėr Juristėt nė Kosovė shpėrndan informacione mbi Sistemin Disciplinor tė Odės sė Avokatėve tė Kosovė

Më 13 Shkurt 2013 Programi për Juristët në Kosovë (PJK - NCSC ) në mbeldhjen e Odës së Avokatëve të Kosovës (zyra qendrore dhe regjionale) rifreskojë dhe shpërndau pamfletat egzistuese se si të parashtrohet një ankesë ndaj avokatit.