usaid logo usaid logo

Oda e Avokatėve tė Kosovės dhe Programi pėr Juristėt nė Kosovė organizojnė takimin me donator

Më 21 Shkurt 2013 NCSC dhe OAK organizuan takimin e parë me donator për vitin 2013. Prezent në këtë takim ishin Presidenti dhe Drejtori Ekzekutiv i OAK-ës dhe përfaqësuesit e NCSC, OSBE dhe UNDP. Kryetari i OAK-ës Z. Ibrahim Dobruna paraqiti të arriturat e OAK-ës në 2012 dhe palent për 2013.