usaid logo usaid logo

Programi pėr Juristėt nė organizon punėtori pėr draftin e Ligjit mbi Avokatinė

 

Më 22 Shkurt 2013 Programi për Juristët në Kosovë (PJK - NCSC) organizoi  punëtori për draftin e Ligjit mbi Avokatinë. Përfaqësuesit e NCSC, OSBE dhe UN dhanë ndryshimet dhe komentet e unifikuara  cilat do ti dorëzohen OAK-ës për shqyrtim dhe inkorporim në projekt-ligjin.