usaid logo usaid logo

Programi pėr Juristė nė Kosovė finalizon databazėn e Fakultetit Juridik tė Universitetit tė Prishtinės, Qendra pėr zhvillim tė karrierės

Më 25 Shkurt 2013 Programi për Juristë në Kosovë finalizoi dhe instaloi databazën për UPFL QZhK. Kjo do të lejoi QZhK të siguroj statistika në minutat e kërkesës. Znj. Fatbardha Abazi Koordinatore e QZhK tha që databaza tani është plotësisht funksionale dhe është e kënaqur me assistencën e PJK. Ata më ndihmuan në ndarjen e rubrikave të studentët që kanë kryer praktikë dhe regjistrimi i studentëve në rubrikë të vecantë. Kjo do të mbështesë një qëndrueshmëri të QZhK në UPFL.