usaid logo usaid logo

Oda e Avokatėve tė Kosovės publikon raportin vjetor pėr vitin 2012

 

Më 26 Shkurt 2013 Programi për Juristë në Kosovë asistoj Odën e Avokatëve të Kosovës të publikoj raportin vjetor për vitin 2012. Ky raport përfshinë raportet e AVLO-ës, Zyrës Disiplinore dhe aktivitetet e OAK-ës në vitin 2012. Ky raport njëherit ishte dhe raporti i parë i publikuar nga OAK.