usaid logo usaid logo

NCSC/PJK dhe DLA ekipi gjinor pro bono u takuan me Kryetarin e OAK, Z. Ibrahim Dobruna dhe Kryetaren e Komitetit pėr ēėshtje gjinore dhe pakica tė OAK-ės Znj. Shpresa Rama

Më 28 Shkurt 2013 NCSC/PJK dhe DLA ekipi gjinor pro bono u takuan me Kryetarin e OAK, Z. Ibrahim Dobruna dhe Kryetaren e Komitetit për çështje gjinore dhe pakica të OAK-ës Znj. Shpresa Rama. Qëllimi i këtij takimi ishte të informohen pjesëmarrësit për hapat që NCSC dhe ekipi i DLA do të ndërrmarrin për pregaditjet e punëtorisë për draftimin e planit strategjik të Komitetit për çështje gjinore dhe pakica të OAK-ës.