usaid logo usaid logo

Takimi i pėrbashkėt Gjykata-Avokatė, Mitrovicė

Me 22 Mars 2013, NCSC  dhe OAK organizuan edhe një takim te përbashkët Gjykata - Avokatë në Regjionin e Mitrovicë. Po ashtu prezent në takim kanë qenë edhe përfaqësuesit e prokurorisë dhe policisë së regjionit të Mitrovicë.