usaid logo usaid logo

NCSC/ PJK, eksperti Prof. Kevin Ruser u takuan me zėvendės dekanin e Fakultetit Juridik tė Universitetit tė Prishtinės Prof. Qerim Qerimi dhe me kordinatorin e Zyrės sė mėsimit klinik Prof. Avni Puka

Më 15 Prill 2013 NCSC/ PJK, eksperti Prof. Kevin Ruser u takua me zëvendës dekanin e Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës Prof. Qerim Qerimi dhe me kordinatorin e Zyrës së Mësimit Klinik Prof. Avni Puka. Qëllimi i këtij takimi ishte infomimi i pjesëmarrësve për hapat që NCSC/ PJK dhe Prof. Ruser do të ndërrmarrin në pregaditjet për themelimin e  Zyrës për mësimit klinik, Institutit të hulumtimit dhe trajnimi për Metodat e Avancuara të Mësimit Klinik.