usaid logo usaid logo

Misioni i USAID-it nė Kosovė dhe Universitetit i Prishtinės Fakultetit Juridik nėnshkruajnė Memorandum tė Mirėkuptimit, pėr themelimin e Zyrės sė Studime Klinike nė UPFL

Më 18 Prill 2013, Misioni i USAID-it në Kosovë dhe Universitetit i Prishtinës Fakultetit Juridik nënshkruajnë Memorandum të Mirëkuptimit, për themelimin e Zyrës së Studime Klinike në UPFL. Kjo zyrë do të: a) koordinoj të gjitha kurset klinike; b) siguroj pranim uniform të njohurive praktike të trajnimeve përmes të gjitha klinikave ligjore; c) të shërbejë si një qendër kërkimore praktike për studentët dhe fakultetit; dhe d) të promovojë shkëmbimet për zhvillimin dhe qendrueshmërinë e kurrikulës të gjitha nivelet e programave master. USAID mbështet Kolegjin Iliria përmes Programit për Juristë në Kosovë PJK – ën me NCSC si partnerë i impelementimit