usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC-ės Prof. Kevin Ruser mbajti simpozium me grupin punues tė Fakultetit Juridik tė Universitetit tė Prishtinės

Më 18 Prill 2013, Eksperti i NCSC-ës Prof. Kevin Ruser mbajti simpozium me grupin punues të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës për draftimin e Statutit të Institutit për Hulumtime dhe Studime ligjore. Si rezultat i këtij simpoziumi Institutit për Hulumtime dhe Studime ligjore është hartuar. Prof. Ruser gjithashtu majti trajnim për formën e citimeve të Librit Blu (Blue Book) dhe solemnisht i dorëzoj një kopje të këtij libri Fakultetit Juridik.