usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC-ės Prof. Kevin Ruser mbajt trajnimi mbi teknikat e avancuara tė mėsimin Klinik

Më 19 prill, 2013, Eksperi i NCSC-ës Prof. Kevin Ruser mbahet trajnim mbi teknikat e avancuara të mësimit klinik dhe "hapat e ardhshëm" të Zyrës për Studime Klinike me profesorë FJUP duke përfshirë edhe mësimdhënien e klinikave ligjore në nivelin master. Si rezultat i trajnimit është zhvilluar një listë e plotë për të gjitha hapat që duhet të ndërmarrë zyra në javët e ardhshme dhe u planifikua takimi i ardhsëm më 22 maj 2013 në Fakultetin Juridik, për të rishikuar progresin e arritur në themelimin e Zyrës për Studim Klinik