usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC prof. Kevin Ruser mbanė punėtori me profesorėt dhe Dekanin e Kolegjit Iliria

Më 23 Prill 2013, eksperti i NCSC-ës prof. Kevin Ruser mbajti një punëtori me profesorët dhe Dekanin e Kolegjit Iliria, me qëllim që të institucializohet zyra për studime klinike (ZSK), dhe trajnohen me metodat bashkëkohore të mësimit klinik. Si rezultat i punëtorisës u vendos që sa më shpejt të formohet ZSK. Përveq kësaj profesorët e Kolegjit Iliria tani e tutje do të paraqesin trajnime më të mira.