usaid logo usaid logo

NCSC/PJK dhe OAK organizojnė punėtorinė e parė vjetore tė Bordit Ekzekutiv/Llogaridhėnies sė Stafit

 

Më 26,27 dhe 28 Prill 2013 NCSC/PJK dhe OAK organizuan plan strategjik për rishikim të buxhetit dhe gjithashtu trajnim për Bordin Ekzekutiv dhe stafin. Trajnimi u fokusua ne llogaridhënien në mes të bordit, stafit dhe anëtarëve të përgjithshëm. Koha u kalua në rishikimin e kompetencave të bordit dhe stafit të OAK-ës. Buxheti i vitit 2013 u diskutua gjithashtu duke rezultuar në riorganizim. Disa nga vendimet më me peshë që u morrën përfshinë: zyra e komunikimit do të bëjë programe televizive në gjithë kosovën, nënvizojë llogaridhënien e e avokatëve dhe publikut, web faqja e vazhdimisht do të rifreskohet në Anglisht dhe Serbisht, zyra disiplinore do të vazhdojë tryezat e rrumbullakëta në regjione për të diskutuar nevojat për të aprovuar rregulloren e re disiplinore dhe në fund për zyrën financiare do të fillojë menjëherë të përdorë programin Quick Books dhe të krijojë raporte financiare 3 mujore. Si rezultat i kësaj punëtorie Bordi Ekzekutiv i OAK-ës dhe stafi do të jenë më llogaridhënës për anëtarët e përgjithshëm. Një takim në vazhdimësi do të mbahet në shtator 2013 dhe kjo punëtori do të vazhdojë të jetë vjetore.