usaid logo usaid logo

NCSC/PJK ndihmon OAK-ėn tė krijoj dhe menaxhoj sistemin disiplior

 

Gjatë javës 20 – 24 Maj 2013, John Furnari eksperti i NCSC/ PJK për çështje disiplinore ndihmoj administratoren e OAK-ës Vjollca Ajeti të punoj në menaxhimin dhe sistemin e rasteve.