usaid logo usaid logo

Donatorėt e Odės sė Avokatėve tė Kosovės u takuan nė zyret e NCSC/PJK

Më 30 Maj 2013 Donatorët e Odës së Avokatëve të Kosovës u takuan në zyret e NCSC/PJK. Kryetari dhe Drejtori Ekzekutiv i OAK-ës njoftuan donatorët rreth aktiviteteve në vazhdën e shënimit të 40 vjetorit të OAK-ës.