usaid logo usaid logo

Zyra pėr mėsim klinik mban takim me grupin punues

Më 22 Maj 2013, NCSC/PJK mori pjesë në takimin vazhdues të grupit punues me profesorët e lëndëve klinike të UPFJ për të diskutuar ZSK dhe Klinika Juridike. Koordinatori i ZSK ju shpjegoi pjesëmarrësve të rejat mbi të gjitha aktivitetet e ZSK që ngha takimi i kaluar. Hapat e mëtutjeshëm përfshinë, rishikimin e kurikulumin e të gjitha lëndëve klinike. Takimi i rradhës u caktua për datën 20 Qershor 2013.