usaid logo usaid logo

Drejtori Ekzekutiv i Odės sė Avokatėve tė Kosovės rishikon kontratėn finale pėr databazėn e re

Më 20 Qershor 2013, NCSC/PJK nënshkruan kontratë me kompanin Spartan Soft, për blerjen e kodit burimor dhe përmirësimit të bazës së të dhënave të OAK-ës. U pajtua që kompania do të dorëzoj verzionin final të databazës më 31 Korrik 2013. Hapat e mëtejmë përfshijnë testimin beta të produktit deri më 31 Dhjetor 2013. Trajnim se si do të përdoret programi gjithashtu do të caktohet në javët në vazhdim.